Download.pdf

Fișă printabilă pentru ședința cu părinții

De multe ori se-ntâmplă ca la ședința cu părinții să nu notăm nimica din cele auzite și după aceea să ne dăm seama că nu mai știm când vor fi vacanțele, când începe Școala altfel. Sau ce trebuie împachetat pentru excursii, cine strânge banii pentru fondul de clasă și cel târziu până când trebuie trimiși banii pentru cadourile de 8 martie. Despre atâtea lucruri se vorbește la o ședință cu părinții că nu e de mirat dacă nu reușim să reținem tot.

Dar de ce ar trebui să le reținem dacă le și putem nota? De aceea am făcut fișa aceasta printabilă pentru ședința cu părinții. Listeaz-o în format A5 sau A4! Perforează-i marginile și pune-o într-un caiet mecanic cu inele și du-o cu tine la ședință! Vei putea nota mult mai multe informații din cele auzite, fiindcă ți-am făcut deja un chenar pentru ele. Și nici foile nu se vor pierde.

Are 3 pagini: se pot nota vacanțele, caietele speciale și revistele la care vă abonați. Biletele de teatru, muzeu, cinema, orarul, excursiile și cele de împachetat, dar și ce adeverințe trebuie obținute. La final a mai rămas loc și pentru ideile pentru săptămâna școala altfel. Iar pe ultima pagina vei putea nota și altele dacă eu nu mi-am adus aminte de toate…

În primul rând am creat-o pentru părinții cu copii școlari, dar o pot folosi și cei cu copii preșcolari. Maxim nu tipăresc ultima pagină. 🙂 M-am gândit și la cei care au mai mulți copii și nu rețin în ce clasă-i fiecare. Ei să se pregătească încă de acasă: pe prima pagină, sus la titlu, să completeze clasa și etajul la care se ține ședința cu părinții, după ce întreabă copiii!

Folosiți-o cu sănătate! Sper că vă va fi de folos!

 

Share Button