Vă mulțumesc dacă ați parcurs alături de mine etapele acestui training de 30 de zile pentru formarea rutinelor. Sper că exercițiile descrise de mine au fost ușor de înțeles. Dacă v-au mai rămas întrebări puteți să mi le puneți liniștit, ori aici sub articol în comentarii, ori pe pagina facebook. Încerc să vă răspund cât mai repede. Dacă nu observ, vă rog insistați! 🙂 Atât de concentrată am fost pe scrierea training-ului, încât mi-au scăpat câteva comentarii, scuze.

Training-ul s-a sfârșit dar formarea rutinelor nu se încheie

Programul pentru formarea rutinelor se încheie azi. Însă știu bine că acesta este un proces mult mai lung de 30 de zile. Dar sunt sigură că dacă ai parcurs toate exercițiile, acum ai la îndemână un instrument de folos: propriul tău plan de curățenie, personalizat pentru casa ta, pentru stilul tău de viață și pentru propriile tale nevoi.

Dacă ți-ai notat rutinele în journalul control, și ți le-ai și personalizat, nu vei avea altceva de făcut, decât să-l deschizi și să urmezi pașii de acolo. Spor la treabă sau zbor plăcut! 🙂

Dacă n-ai reușit să-ți finalizezi tot planul de curățenie, nicio problemă. Poți lua de la capăt oricând. 🙂 Aș dori să pregătesc și o serie de newslettere pentru formarea rutinelor în 30 de zile. Vă anunț când o termin. Te vei putea înscrie la acest training și vei primi pe rând câte-un exercițiu pe mail cu sarcina zilei respective. Împreună va fi mai ușor. 🙂

Și să vă fie și mai clare toate aceste sarcini și exerciții din programul pentru formarea rutinelor, am creat o pagină de colectare cu link-urile articolelor din această serie, unde veți găsi sumarizat toți pașii. Astfel veți avea o privire în ansamblu asupra întregului sistem de curățenie.

Share Button