Poate ca si tu esti in curatenia mare de Craciun si tocmai stergi praful de pe noptiera sau dai cu aspiratorul prin casa si te impiedici peste tot in incarcatoare de mobil si cabluri. Iar cand faci curatenie in baie, dai in flacoane de sampon goale pe marginea cazii. Daca si tu te-ai saturat de peisajul acesta, fa din ele organizatoare de cabluri in doar cateva minute.

Vei avea nevoie de niste flacoane goale de dimensiune potrivita telefoanelor voastre, de un marker sau o carioca, de o foarfeca obisnuita sau una de manichiura de care nu-ti pare rau sau un cutter.

Masoara cat de mare sa fie buzunarul de flacon in care sa incapa un telefon mobil, punand telefonul langa flacon. Agatatorul organizatorului sa fie neaparat mai sus decat inaltimea telefonului, sa incapa incarcatorul prin el. Deseneaza cu markerul/carioca linia dealungul careia vei taia flaconul.

Taie flaconul cu ce ti-i mai usor: eu am reusit cel mai bine cu foarfeca de manichiura. (Protejeaza-ti mainile, mobilierul si copiii!)

Foarfeca mare a fost mai greu de controlat si a taiat franjurat, e drept ca e o foarfeca veche de care nu-mi pare rau. Cutter-ul a taiat frumos, linie dreapta, fara franjuri, dar uneori in alta directie decat as fi vrut eu. Cel mai bine m-am descurcat cu foarfeca de manichiura.

Nici nu m-as fi gandit ca e asa de greu sa tai un flacon de sampon, are material mult mai gros decat un flacon de apa minerala. Dar nu te speria, dupa un pic de practica vei reusi sa-i dai forma dorita. Tot cu un instrument beauty, cu o pila de unghii, poti netezi marginea franjurata sau taioasa.

Daca mai ai timp si chef, le poti personaliza cu diferite benzi decorative, chiar si cu motive de Craciun, dar si fara ele sunt perfect potrivite: cu aceste organizatoare dispare jungla de cabluri de sub picioare si din colturi. Iar dupa ce s-au incarcat telefoanele, le poti pune la loc in noptiera cu incarcator cu tot. Astfel si curatenia mare de Craciun va merge mai usor.

O descriere mai detaliata pentru a pregăti cu ușurință aceste organizatoare găsești aici (în engleză), iar mai multe idei de forme aici (în maghiară).

Share Button