Te-ai plictisit deja de cadourile produse in masa? Cani personalizate fabricate in serie, prosoape personalizate produse en-gros, in fiecare an si in fiecare magazin la fel… De Mos Nicolae ai vrea sa daruiesti prietenilor totusi ceva mai pretios, in care este oarecum o bucatica si din tine?

Sau copiii tai au tras la sort la scoala cu colegii de clasa cui sa-i dea cadou de Mos Nicolae si nu aveti idei de cadou? In plus si bugetul familial e destul de restrans anul acesta?

Atunci ce cadouri să dăm de Moș Nicolae?

Solutia: cadouri handmade facute de tine sau chiar de copiii tai!

Urmatoarele cadouri dragute, de exemplu, le poti face intr-o ora. Daca esti indemanatica chiar si intr-o jumate de ora cu ordinea cu tot, si nici nu costa multi bani. Munca adaugata le face pretioasa si faptul ca sunt handmade, folosind toata creativitatea din tine.

1. Cana cu mesaj personalizat: ai nevoie de o cana simpla de culoare uni si vopsele acrilice de culori care se asorteaza si de buna dispozitie. Daca n-o ai pe aceasta din urmă, poate o vei obtine pe parcurs cand se invie culorile sub mainile tale sau la sfarsit, cand vei vedea rezultatul: vei avea un cadou mult mai original decat cele din comert, care transmite un mesaj aparte, un secret ce stiti numai voi doi, tu si persoana care primeste cadoul.

mos nicolae, idei cadouri, cani personalizate, cadouri handmade

mos nicolae idei de cadouri handmade

2. Acelasi lucru in alta versiune, acum pe farfurie. Daca ai chef si timp, poti crea un set intreg. Modelul pictat se poate adapta si la gustul baietilor.

mos nicolae, idei cadouri, cani personalizate, cadouri handmade

3. Pachetul de cadou se poate completa cu niste dulciuri de casa, de exemplu cu turte dulci ornate sau biscuiti cu ovaz si cocos.

prajituri de Craciun, reteta turta dulce, turte dulci de casa ornate cu glazura de albus de ou

biscuiti cu ovaz de casa

4. Coperta de agenda din material floral cu dantela (pentru fete romantice, dar nu numai ;)). Descrierea pas cu pas ilustrata cu foarte multe imagini o gasesti in articolul Coperta de agenda – cadou handmade pentru fete romantice.

coperta pentru agenda handmade

Chiar si in ultimele clipe se pot pregati aceste cadouri handmade dragute, foarte personalizate, facute cu multe dragoste si daruite din inima!

Succes!

Share Button