Acesta este al 10-lea jurnal de multumire pe care din nou nu-l scriu sambata, asa cum mi-am propus la inceput, ci azi, intr-o zi de luni, atunci cand se zice ca nici iarba nu creste. Tocmai de aceea si pentru aceea, sa nu ne patrunda acest sentiment aspru si amar, e si mai bine sa fim recunoscatoare chiar si intr-o zi de luni.

ma bucur de libertatea de exprimare, ca inca nu m-a luat Politia Gandirii dupa articolul acesta si acesta si sper ca nici nu ma va lua  zile usoare de lucru  ceai de fructe  helanca noua la pret promotional de la Orsay (imi place ca nu-i din material 100% sintetic, ci contine 95% viscoza si doar 5% elastan, e mai confortabil de purtat)  planuri legate de blog  am reusit sa introduc intre obiceiuri unul nou: miscarea de 20 – 30 de minute (aproape) in fiecare dimineata. Nimic extra: nu alerg in jurul cartierului, nici nu fac 100 de flotari, 200 de genoflexiuni, plus 100 de exercitii abdominale, doar gimnastica medicala pentru coloana cervicala. Nu strica dupa 8-12 ore de lucru in fata calculatorului (si la munca si acasa).  La introducerea unor obiceiuri are rol important si perseverenta, nu numai regularitatea si gradualitatea. Ca nu renunti la acele obiceiuri nici daca le-ai omis o data sau de doua ori, ci le faci din nou si din nou, parca nici nu le-ai fi omis nici o data. Daca in mijlocul curei de slabire te seduce o felie de tort, nu-ti bagi piciorul in tot efortul precedent si nu zici ca atunci mananci mai bine inca una, ca oricum nu te-ai putut abtine, si nu mai are rost toata cura asta de slabire, ci te ridici si mergi mai departe acasa, acasa, acasa: e bine acasa :). Nu-nteleg, si niciodata n-am inteles, de ce altor femei nu le place acasa si de ce se plictisesc si abia asteapta sa se intoarca la lucru. Acasa eu nu ma simt singura, nu ma plictisesc, totdeauna imi gasesc ceva de lucru :). Daca nu altceva, sa citesc o carte… Dar sunt si multe altele de facut. ma bucur ca-mi mai traiesc parintii si sper ca vor mai trai mult si sanatosi  la fel si soacra mea  ei ii mai sunt recunoscatoare si pentru ca mi l-a crescut pe fiul sau

Scrieți și voi cu curaj jurnal de mulțumire, chiar și aici mai jos în comentarii! Mă interesează că voi pentru ce sunteți mulțumitoare în zilele acestea.

Share Button