Mulţumesc că te-ai înscris la newsletter!

newsletter mamainvacanta

Mulţumesc mult că te-ai înscris la newsletter. 🙂

Vei primi periodic un email cu noutăţile de pe blog cu idei practice pentru o viaţă mai relaxată, cu mai puţine bătăi de cap.

Tot în mail-ul cu care te-ai înscris găsești şi linkul de descărcare al e-book-ului. Verifică-ţi căsuţa de mail, trebuie să ajungă în căteva minute. Te rog să ai răbdare!

Dacă ai întrebări legate de e-book sau nu l-ai primit din diverse motive, te rog scrie-mi un e-mail pe adresa mamifericita@gmail.com şi încerc să-ţi răspund cât mai curând.

Chiar şi până atunci poţi afla mai multe despre mine sau poți citi articolele de pe blog… Află răspunsurile la întrebările tale legate de viaţa cotidiană, sau pregăteşte ceea ce pofteşti din reţetele de pe blog.

Mă consider foarte norocoasă că ai ales acest e-book, şi m-aş bucura dacă am face cunoştinţă de mai aproape: ori pe paginile de socializare (deocamdata pe facebook și pe Pinterest) – butoanele directe le găseşti sus în dreapta, ori prin comentariile de pe blog sau pe e-mail. M-ar interesa ce te preocupă în ultima perioadă şi cu ce situaţii, cu ce provocări te confrunţi zi de zi…

Ne auzim! 🙂

 

Save

Save

Save

Save

Save