Ceva gustos, sănătos şi totodată ce se prepară uşor şi rapid, că de multe ori n-ai decât o oră pentru gătit.

Alege din reţetele simple şi rapide de pe blog!

Nu te aștepta la rețete complicate și sofisticate, ci chiar din contră: vei găsi doar rețete culinare foarte simple și ieftine, pe care precis că le cunoști deja.

Nici nu de aceea le scriu, fiindcă sunt un masterchef care vrea să te învețe să gătești. Tu poate gătești mai bine decât mine…

Eu sunt doar o mamă, exact ca tine, și rețetele le ofer doar ca inspirații când suferi de criză de idei, timp sau bani.

În rețete vei găsi și prețurile ingredientelor care te vor ajuta în orientare, dar normal că vor fi diferențe în funcție de sezon sau de regiune. Dar sper totuși, că te vor ajuta să vezi proporțiile și diferențele, și prin urmare să economisești bani.

Gătire plăcută!

Nu, aşa ceva nu pot să-ţi dau, dar încerc să te ajut cu nişte metode, ca altădată să nu mai ai nevoie de împrumut, ci din contră, să ai rezerve. Ba mai mult, să poţi da tu împrumut. Descarcă gratuit e-book-ul cadou!

3. Ce să iau pe mine, n-am nicio zdreanţă iarăşi?

+

Părerea mea e că ai, numai că le-ai cumpărat din impuls, fără niciun sistem, şi nu le poţi combina, nu te simţi bine în ele sau nu te prind bine. Hai să facem ordine în garderobă! Vezi blogul (în curând)!

4. Mami te joci cu mine/ îmi citeşti? Off, nu vezi că am de lucru, du-te de-aci!

+

Eu zic să te joci cu el şi să-i citeşti până când te mai roagă, dacă nu vrei ca peste câţiva ani să-ţi întoarcă spatele şi să stea tot timpul în faţa calculatorului în situaţia de la întrebarea 5.

Ştii, şcoala e locul unde niciodată nu se-ntâmplă nimic… 🙂 Însă trebuie să stoarcem mai mult din comunicarea cu copilul.

Organizarea casei, organizarea treburilor gospodărești, administrarea bugetului familiei, gestionarea banilor, managementul timpului pentru femei… şi despre astea vei putea citi pe blog.

7. Off, ce-aţi face fără mine, dac-aş muri, nu ştiu?!…

+

Fii liniştită, s-ar descurca şi fără tine! Poate n-ar fi totul cum ţi-ar place ţie, dar dacă ţi-ai mai lăsa un pic din maximalism, sunt sigură că ai avea mai mult chef de viaţă.

8. Azi trebuie să facem cumpărăturile, şi nici nu ştiu încă ce trebuie să luăm. Când să mă gândesc şi la astea, că toate-s pe capu’ meu?

+

Ce-ar fi dacă ţi-ai face lista de cumpărături nu în seara în care trebuie să le şi faci, ci ai folosi metode mai eficiente şi mai chibzuite? Descarcă gratuit e-bookul să vezi cum!

9. Nu ştii când am fost ultima dată pe ciclu?

+

Din păcate nu ştiu, dar ca să nu uiţi data viitoare, îţi pregătesc un instrument, care deocamdată e surpriză. Pssst… 😉

10. Unde mi-au dispărut iarăşi banii?

+

Urmăreşte-i! Hartă şi indicatoare găseşti în e-book, iar lupa va fi surpriza care deja se pregăteşte…

 

e-book gratuit treburi gospodaresti