Dacă ai urmărit programul Pregătiri de Paști, ai scăpat de lucrurile inutile din casă, ești gata cu debarasarea și ai făcut ordine. Te felicit! Toată casa e lună și bec. Inclusiv geamul ;)! Săptămâna asta te poți ocupa de cumpărături, de decorațiuni și de masa festivă. Ești gata să primești musafirii de Paști :).

Îți spun sincer, eu nu acum sărbătoresc Paștele, dar am făcut programul acesta pentru tine, să ai o mână de ajutor în sarcinile gospodărești, pentru că știu ce înseamnă când pe lângă servici mai trebuie să te ocupi și de organizarea sărbătorilor de Paști, indiferent că sărbătoriți numai în cercul familial restrâns sau primești o oaste de oaspeți. Sunt destul de solicitante chiar și numai cerințele de la locul de muncă, iar atunci cele de acasă

Așa că te ajut cu câteva sfaturi pentru a nu uita:

  • să nu lași cumpărăturile pe vinerea mare, mai ales nu după orele 17, că va fi nebunie peste tot. Fă le mai bine azi (miercuriea e cea mai ideală zi pentru cumpărături, și la piață și în magazine, atunci e cea mai mică aglomerație, iar la piață miercurea sunt cele mai mici prețuri și sâmbătă, la ora închiderii. În general. Dar acum ar fi bine să nu lași cumpărăturile pe sâmbătă în afară de pâine, iar din pâine să nu uiți să iei să-ți ajungă până marți, deși lunea supermarketurile vor fi deschise, dar poate că nu vor avea pâine proaspătă. Voi mergeți la iarbă verde? Ce pregătiți?)
  • dacă ai făcut deja cumpărăturile cu lista permanentă de cumpărături poți să și uiți să faci cumpărăturile săptămâna aceasta: precis vei găsi între ele ingrediente care să te inspire la niște rețete de Paști (pască cu brânză de Paști, de exemplu)
  • nu complica prea mult decorațiunile: am căutat pe Pinterest câteva idei de decorațiuni de Paști foarte simple care să nu-ți ceară prea mult timp sau prea mulți bani

Sursa imaginilor precum și mai multe idei de decorațiuni de Paști găsești pe pagina mea de Pinterest, la secțiunea Paști.

Share Button